Menu
Your Cart

Готик

Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска Stokes Stargaze  на Anne Stokes. Майсторката от света на вълшебствата ни предлага дизайн - приказка. Не случайно тениските на The Mountain са в категорията предмет на изкуството. Всеки дезайн отпечатан на тениските ни е предмет на изкуството - дело на художник ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Тениска  с красива есена горска фея. Тази спортна тениска е подходяща за всяка дама с романтична душа. Идеален подарък за дами пленени от магията на танца. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила.Препоръчва се пране ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
  Уникална 3D Дамска тениска Пазителя на кръста е с дизайн подходящ както за мъже, така и за жени. Съчетава езически и християнски символ по много успешен начин. Лесна за съчетаване с други дрехи. Спортна кройка прави дрехата удобна за всички поводи. Тениските The Mountain® са изр..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска Пазителят на гората е част от тениските  разказващи истории на The Mountain. Неповторимия дизайн е нанесен качествено върху тениската, което ви гарантира освен добрия вид и комфорта на чистия памук. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска Ангел и Дракон , която няма да намерите другаде. Само  The Mountain могат да разказват толкова красиви истории. С нашите тениски постигането на уникален стил е лесно. Не се налага да правите компромиси! Тениските The Mountain® са изработени 100% п..
82.00лв.
Производител: The Mountain
  Уникална 3D Мъжка тениска Пазителя на кръста, която съчетава езически и християнски символ по много успешен начин. Универсален дизайн подходящ както за мъже, така и за жени.Цветова гама, която я прави лесна за съчетаване с другите дрехи. Спортната кройка прави дрехата удобна за всички поводи..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска Пазителят на гората с универсален дизайн подходящ както за жени, така и за мъже.  Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила.   Препоръчва се пране с хладка вода, за да се запази по-дълго ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
     Представяме ви Мъжка тениска с бухал,  която включваща бухал държащ в ноктите си пентаграма,кацнал на кристална топка на фона на готически прозорец, който ни разкрива класически пейзаж : клоните на изсъхнало дърво на фона на пълнолунието. Основата е поставена от Lisa ..
82.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)