Menu
Your Cart

Дамски Тениски с Водни животни

Дамска тениска с делфин The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
   3D Дамска тениска с делфин ще ви даде удобството на естествената материя в ежедневието и неповторимата визия  на The Mountain® .    Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила.   Препоръчва се..
82.00лв.
Дамска тениска с жабка DJ Peace - The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с жабка   Дамска тениска в лилаво с реалистично изображение на жабка. Изработена от  100% памук. Отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера, моля проверете в табли..
82.00лв.
Дамска тениска с Костенурки
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с Костенурки Дизайн с името Открий 9 костенурки, който ще върне всекиго в спомените за незабравими ваканции. Дамска тениска - игра, в която са скрити 9 реалистични изображения на костенурки.Тен иските на The Mountain® са изработени от 100% памук и  отпечатани с..
82.00лв.
Дамска тениска с "Чудовището Кракен" The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с "Чудовището Кракен", предназначена за всеки любител на истории за пирати. Тази тениска с дизайн на Greg Moore неусетно може да ви превърне в разказвач на истории за разбойници и огромни сепии или октоподи , които са погубвали кораби в далечното минало. Т..
82.00лв.
Дамска тениска с Разярена акула The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с Разярена акула  Колкото и да не ви се вярва има и дами, които биха оценили този дизайн на The Mountain® . Спортна дреха с качестото на 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила, гарантираща удобство. Изображенията могат да се гладят без проблем..
82.00лв.
Дамска тениска с океански костенурки The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с океански костенурки  Универсална дреха подходяща,както за жени ,така и за мъже. Произведени от 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера, моля проверете в таб..
82.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)