Menu
Your Cart

Детски тениски с Лъвове

Детска тениска с лъв ! Не ви предлагаме поредната тениска с анимационен герой, а с истинския крал на животните. На една тениска с прайда си, на друга сам, на трета освирепял, на четвърта мил и благ. Вие изберете коя е вашата визия!

Детска тениска DJ Jahman - The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска DJ Jahman   Тениските The Mountain® са изработени 100% памук и отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.     РАЗМЕР ШИРИНА ..
62.00лв.
Детска тениска с Бели ЛъвовеThe Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
  3D Детска тениска с Бели Лъвове   Удобна, лесна за поддържане, впечатляваща с реалистичността на изображението си малки и големи. Предлагана почти със всички варианти /тениска, ватирано горнище, блуза с дълъг ръкав/ тя е подходяща за сътворяването на уникални Комплекти от т..
62.00лв.
Детска тениска с лъв The Mountain
Hot Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с лъв Спортна детска тениска с лъв. Подходяща за всяка възраст. Уникален дизайн, който се харесва както от момичета, така и от момчета. Тениските на The Mountain® са изработени от 100% памук ,отпечатани с екологично чисти водни мастила с грижа, както за децата ви ,т..
62.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с колаж от диви котки   Кое дете не обича тигри,лъвови и други диви котки? Повечето възрастни дори не предполагат за съществуването на повечето от тях! Подарете на детето си радостта да притежава дреха с произведение на изкуството на животните,които вина..
62.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)