Menu
Your Cart

Детски тениски с Тигри

В тези детски тениски с тигъри ще откриете не само удоволствието от качеството на продукта, а и изяществото и красотата на животното, за което разказват. Подарете на вашите малчугани радостта да бъдат различни в сивото ежедневие, което ги обкръжава. Подарете им теми за разговори с приятели, за дивият свят ,които ще развият още повече фантазията им.

Производител: The Mountain
  Уникална 3D Тениска с тигърче.Този очарователен дизайн с малко,сладко и игриво тигърче е идеалният избор за малки приключенци, които обичат животните. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без ..
62.00лв.
Детска тениска с тигри  the Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
     Уникална 3D Детска тениска с тигри  the Mountain   Тази Детска тениска с тигри  the Mountain е подходяща както за момчета, така и за момичета фенки на дивите котки. Тениските на The Mountain® са изработени от 100% памук и отпечатани с екологично чисти водн..
62.00лв.
Детска тениска с тигри - Animal T Shirt by the Mountain
Hot Изчерпано
Производител: The Mountain
  Уникална 3D Детска тениска с тигри Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.За правилно    РАЗМЕР ШИРИНА ..
62.00лв.
Производител: The Mountain
  Уникална 3D Детска тениска с тигър. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.За правилно    РАЗМЕР ШИРИНА ..
62.00лв.
Детска тениска с тигър - Animal T Shirt The Mountain
Hot Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с тигър Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.     РАЗМЕР ШИРИНА ДЪЛЖИНА ..
62.00лв.
Производител: The Mountain
  Уникална 3D с Тигър в Джунглата на The Mountainе идеална за всяко дете.  Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера,моля проверете табллицата по-..
62.00лв.
Детска тениска с тигърче в раничка
Изчерпано
Производител: The Mountain
 Детска тениска с тигърче в раничка  Teniska.info предлага широка гама от тениски с щампа на фирмата The Mountain®. Уникален дизайн,който ще вдъхнови всеки малък почитател на животните. Цветовете са подбрани, така че да са лесни за комбинация с дрехите , както на момичетата, така ..
62.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с колаж от диви котки   Кое дете не обича тигри,лъвови и други диви котки? Повечето възрастни дори не предполагат за съществуването на повечето от тях! Подарете на детето си радостта да притежава дреха с произведение на изкуството на животните,които вина..
62.00лв.
Детска тениска с тигри The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с тигри    Маркова детска тениска с тигри на фона на джунглата произведена от 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера, моля проверете в таблицата по-..
62.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Детска тениска с бял тигър Идеалният подарък за всяко дете любител на дивите животни.  Произведена от 100% памук. Реалистичното изображение на тигъра е отпечатано с екологично чисти водни мастила с грижа за хората и природата. Изображенията могат да се гладят без проблеми. ..
62.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)