Menu
Your Cart

Мъжки тениски с Mечки

Не е нужно да си ловец, за да избереш тениска с мечка. Teniska.info ви предлага страхотните дизайни на фирмата The Mountain®.
Богатият набор от дрехи с мечки: кафява, бяла, американска или хималайска са изработени от  чист памук и отпечатани с екологично чисти водни мастила.

Изображенията са 3D и  могат да се гладят без проблеми.
 

 
Мъжка тениска Открий 13 черни мечки
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска Открий 13 черни мечки   Тази мъжка спортна тениска е част от серията Открий ...скрити изображения на животни. Произведена от 100% памук с дизайн криещ 13 реалистични изображения на мечки.  Дрехите на The Mountain®  са отпечатани с екологично чисти во..
82.00лв.
Мъжка тениска с Мечка The Mountain
Hot Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с Мечка  Мъжка тениска с Мечка на  The Mountain® 100% памук . Отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За проверка на размера,моля проверете в таблицата по-долу: РАЗМЕР ..
82.00лв.
Мъжка тениска с полярна мечка The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с полярна мечка Тениските The Mountain® са изработени 100% от памук и отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера, моля проверете с таблицата по-долу: РАЗМ..
82.00лв.
Мъжка тениска с три Черни мечки  The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
 3D Мъжка тениска с три Черни мечки  ще ви изненада с реалистичността на изображението. Трите мечки са толкова майсторски нарисувани , все едно че са пред вас. Но изражението им не е толкова плашещо , колкото очаквате.  Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпеч..
82.00лв.
Мъжка тениска с Мечка Гризли the Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
 Уникална 3D Мъжка тениска с Мечка Гризли  "Мечка Стръвница " това е първата асоциация с този дизайн! Качеството на Тениските The Mountain®  е гарантирано от : 100% памук и печат с екологично чисти водни мастила. Моделът е от типа Унисекс т.е. спортна кройка подходяща ..
82.00лв.
Мъжка тениска с мечка панда  the Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с мечка панда  Спортна тениска за мъже изработена от 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера,моле проверете таблицата по-долу: РАЗ..
82.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)