Menu
Your Cart

Дамски Тениски с Коне

Дамска тениска Открий 15 коня
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска Открий 15 коня   Страхотна дамска тениска от серията Открий скрити изображения на животни. Произведена от 100% памук криеща 15 реалистични изображения на коне.  Този дизайн на The Mountain®  на ТЕНИСКА-ИГРА наличен в размери за всички възрасти подхо..
82.00лв.
Дамска тениска с индианец The Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
  Уникална 3D Дамска тениска с индианец  Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.   РАЗМЕР ШИРИНА ДЪ..
82.00лв.
Дамска тениска с куче Доберман
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с куче Доберман    Забавна спортна тениска за жени  на The Mountain® произведена от 100% памук. Реалистичната щампа е отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на ра..
82.00лв.
Дамска тениска с бягащи коне The Mountain
Hot Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с бягащи коне.     Конете са символ на благородството и свободния дух. Мечтали ли сте някога да тичате като дивите коне през поля и планини, или по плажа? -Да бъдете част от тях. Романтично е нали?    За жалост щом четете това , вие сте ..
82.00лв.
Дамска тениска Открий 13 коняThe Mountain
Изчерпано
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска Открий 13 Реалистичнят дизайн на The Mountain® е подходящ както за мъже, така и за жени.  Дреха със 13 скрити изображения на коне изработена от 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила, която е подходяща дори за компекти от типа Той и Тя ..
82.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)