Menu
Your Cart

Дамски Тениски с Тигри

Производител: The Mountain
Уникална 3D дамска тениса с тигър  Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. РАЗМЕР ШИРИНА ДЪЛЖИНА ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
    Представяме ви 3D Дамска тениска с леопард  с дизайн на  Carol Cavalaris от The Mountain®. Удобна памучна тениска с реалистично изображение на леопард в естествената му среда.     За разлика от някои други дизайни, на този дизайн изображеният..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с тигър   Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила.   Препоръчва се пране с хладка вода, за да се запази по-дълго яркостта на цветовете.   Изображенията могат да се г..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с диви котки колаж  Унивесален подарък за нея - ако тя е почитателка на Африка. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук и отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За правилно определяне на размера,..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с тигри    Спортна дамска тениска с тигри на фона на джунглата. Дреха произведена от 100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми.   За правилно определяне на размера, ..
82.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)