Menu
Your Cart

Мъжки тениски с Лъвове

Предлагаме ви страхотни тениски с лъвове. Произведени от 100% памук от Зелената Компания на Америка. Страхотни 3D изображения, с които ще изпъкнете навсякъде!

Производител: The Mountain
Teniska.info ви представя Уникална 3D детска тениска с лъв на фирмата The Mountain®. Изработена от  100% памук и отпечатана с екологично чисти водни мастила. Изображенията  могат да се гладят без проблеми. Приемаме поръчки за тениски на едро.    ..
62.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Дамска тениска с лъв Дамска тениска с лъв уникален 3D дизайн отпечатан върху памук с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За по-дълъг живот на изображението се препоръчва пране с хладка вода. За определяне на правилния ра..
82.00лв.
Производител: The Mountain
   Уникална 3D Мъжка тениса с Влюбени лъвове албиноси The Mountain е с от онзи тип тениски, чийто дизайн заживява в нас още от пръв поглед. Ефектното изображение и в тази мъжка спортна тениска е подплатено с качество и удобство. Тениските The Mountain® са изработени 100% памук ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Тази 3D Мъжка тениска с гордия Цар Лъв до скоро беше далече от асоциацията ни с Цар Лъв.   Това реалистично изображение разкрива убедително  мистиката и величието на царя на животните.  Подплатена с качествените материали,универсалната кройка и безопасността на б..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с диви котки колаж  Унисекс дизайн чудесен за семействата,които харесват еднаквите тениски за всеки член от семейството. Цветова гама и спортна кройка подходяща както за мъже и жени .Тениските на The Mountain® са изработени от  100% памук и отпечатани с еко..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с лъв  DJ Jahman Тениските The Mountain® са изработени 100% памук отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. РАЗМЕР ШИРИНА ..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с лъв Мъжка тениска с лъв уникален 3D дизайн отпечатан върху памук с екологично чисти водни мастила. Спортен модел подходящ за мъже и за жени. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За определяне на правилния размер, моля погледнете таблицата по-д..
82.00лв.
Производител: The Mountain
Уникална 3D Мъжка тениска с лъв с расти    Манияшка тениска с лъв с грива на расти . Мъжките дрехи на The Mountain® са изработени от 100% памук. Реалистичните дизайни са отпечатани с екологично чисти водни мастила. Изображенията могат да се гладят без проблеми. За ..
82.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)